پروژه ارزیابی کار و زمان: خط تولید اجاق گاز – 701 بردنا

پروژه ارزیابی کار و زمان: خط تولید اجاق گاز – 701 بردنا

توجه داشته باشید که تمامی محصولات این سایت به صورت اختصاصی تهیه شده اند و حاصل روزها و ماه ها تلاش است لذا در صورت خرید شرعا حرام می‌باشد که آن را  به صورت رایگان منتشر و در اختیار عموم قرار دهید و مورد رضایت ما نخواهد بود*******

 

فرمت فایل: ورد (قابل ویرایش)، فایل های VISIO و EXCEL

تعداد صفحات: 152

 

چکیده

در طول این هفته کجا و به چه مقدار وقت خود را صرف تهیه­ی غذا نموده­اید؟ آشپزخانه، 2ساعت؟ رستوران، 1ساعت؟ ساندویچی، 20دقیقه؟ ...

لوازم خانگی به­خصوص اجاق گاز از جمله لوازم ضروری زندگی بشر می­باشند. تاریخچه­ی استفاده­ی بشر از اجاق برای پخت­و­پز را می­توان در دوره­ی انسان­های اولیه دید؛ یعنی، زمانی که آتش و استفاده از آن به طور کنترل شده توسط بشر عمومیت یافت.

در همان زمان با توجه به نتایج یافت شده در اکتشافات باستان­شناسان در شهر سوخته، طراحی­هایی بهینه برای استفاده از آتش برای پخت غذا انجام شده و آثار دست­ساخته­های سنگی آن­ها (اجاق­های اولیه) نیز وجود دارد. اجاق از جمله ساخته­های بشر است که عمری برای آن متصور نیست و استفاده از آن لااقل تا هم­اکنون غیرقابل اجتناب بوده است.

در فاز اول پروژه­ی پیش رو، مختصری از معرفی محصول و کارخانه ارائه شده است.

در فاز دوم روش مطالعه کار بررسی می­شود. در ابتدا لیست مواد اولیه، قطعات ساختنی و خریدنی و همچنین ماشین­آلات نیز مشاهده می­شود. برای کلیه قطعات ساختنی برگه­ی عملیاتی تکمیل می­گردد. در ادامه جدول فرآیند عملیات و بر طبق آن نمودار فرآیند عملیات رسم می­شود. نمودار مونتاژ نحوه­ی سوار کردن قطعات بر روی هم را نشان می­دهد. از دیگر جداول رسم شده می­توان از جدول تقدم و تأخر، فرآیند جریان مواد، انسان ماشین، فعالیت­های گروهی و فعالیت­های دودست یاد کرد. در جدول انسان ماشین رابطه­ی بین انسان و ماشین مورد مطالعه قرار می­گیرد. به حالی که در یک ایستگاه کاری یک کارگر با بیش از یک ماشین کار می­کند، ماشین کوپلینگ می­گویند. جدول فعالیت گروهی همانطور که از نامش مشخص است برای کار­هایی که به صورت گروهی و دسته­جمعی انجام می­شود، تکمیل می­گردد. در این جدول سعی می­شود که وضعیت مشارکت افراد و ماشین­آلات مختلف را نسبت به اجرای عملیات یا حرکات مختلف بسنجد و کارآیی آن­ها را با هم مقایسه کند.                                                                      

در فاز سوم هدف ایجاد بهترین رابطه­ی متقابل بین جریان مواد، جریان اطلاعات و افراد و همچنین برقرار کردن روش­های مطلوب برای خلق مجموعه­ای هم­پیوند و منسجم در شرایطی کارآمد، اقتصادی و مناسب است. جداول تهیه شده در فاز دوم مورد بررسی قرار گرفته و در صورت امکان از طریق حذف حرکات غیرضروری و اضافی بهبود داده می­شوند.

در فاز چهارم به سه روش زمان­سنجی صورت گرفت. این سه روش عبارتند از: زمان­سنجی با کرنومتر، MTM1 و Basic Most. منظور از زمان­سنجی کلیه­ی اقدامات آگاهانه­ی سازمان است که طی آن­ها مقصود اصلی، بهبود امور به کمک سنجش درجه­ی استفاده­ی موثرتر از منابع در جهت تحقق هدف­های مورد نظر می­باشد.

 

 

فهرست مطالب

فاز اول   

1-1-معرفی کارخانه              

1-1-1-   تاریخچه  

1-1-2- محصولات تولیدی شرکت       

1-1-3- نمودار سازمانی شرکت           

1-1-4- جانمایی شرکت        

1-2 شرح منتخب محصول   

1-2-1- معرفی محصول منتخب          

1-2-1-1- تاریخچه اجاق گاز               

1-2-1-2- شرح کاربرد         

1-2-1-3- تصویری از محصول منتخب             

1-2-1-4- روش ساخت به صورت مفهومی        

1-2-2- مشخصات فنی محصول          

1-2-3- نقشه انفجاری محصول            

فاز دوم   

2-1- مقدمه و تئوری            

2-1-1- کارسنجی؛ ابزاری برای استانداردسازی زمان        

2-1-2- کاربردهای کارسنجی و اهمیت آن           

2-1-3- تکنیکهای کارسنجی 

2-2- لیست مواد اولیه           

2-3- لیست قطعات (خریدنی/ ساختنی)

2-4- لیست انواع ماشین آلات تولیدی   

2-5- لیست ابزار آلات          

2-6- درخت محصول Bill of Material (BOM)              

2-7- برگه عملیاتی

2- 8- جدول فرآیند عملیات (OPT)      

2-9-   جدول فرآیند عملیات چند محصولی           

2-10- نمودارمونتاژ

2-11- جدول تقدم و تأخر     

2-12- نمودار تقدم و تأخر    

2-13- نمودار فرآیند عملیات (OPC

2- 14 – جدول فرآیند جریان (مواد، انسان، ماشین)            

2-15- نمودار فرآیند جریان (FPC

2-17- جدول فعالیتهای گروهی            

2-18- جدول فعالیتهای دودست            

2-19- نمودار از- به             

2-20- رابطه ی فعالیتها        

2-21- نقشه جریان

فاز سوم  

3-1- مقدمه و تئوری            

3-2- بهبود جداول و نمودارها              

3-2-1- بهبود جداول انسان و ماشین  

3-2-2- بهبود جداول فعالیتهای دودست               

3-2-3- بهبود نمودار از- به 

3-2-4- بهبود جدول فعالیتهای گروهی

3-2-5- بهبود جدول فرآیند چند محصولی           

3-3- تعیین ایستگاههای کاری و بالانس خط )برای استقرار محصولی(

3-4- محاسبه ماشینآلات        

3-6-   محاسبه تعداد نیروی انسانی و توازن نیروی انسانی 

فاز چهارم               

زمانسنجی               

4-1- مقدمه و تئوری            

4-2- زمانسنجی به روش کرنومتر       

4-2-1-محاسبه زمان نرمال  

4-4- زمانسنجی پیشرفته (MOST)      

4-5- زمانسنجی پیشرفته به روش MTM            

 

 

 



خرید و دانلود پروژه ارزیابی کار و زمان: خط تولید اجاق گاز – 701 بردنا


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.