توجه داشته باشید که تمامی محصولات این سایت به صورت اختصاصی تهیه شده اند و حاصل روزها و ماه ها تلاش است لذا در صورت خرید شرعا حرام میباشد که آن را به صورت رایگان منتشر و در اختیار عموم قرار دهید و مورد رضایت ما نخواهد بود*******
فرمت فایل: ورد (قابل ویرایش)، فایل های VISIO و EXCEL
تعداد صفحات: 152
چکیده
در طول این هفته کجا و به چه مقدار وقت خود را صرف تهیهی غذا نمودهاید؟ آشپزخانه، 2ساعت؟ رستوران، 1ساعت؟ ساندویچی، 20دقیقه؟ ...
لوازم خانگی بهخصوص اجاق گاز از جمله لوازم ضروری زندگی بشر میباشند. تاریخچهی استفادهی بشر از اجاق برای پختوپز را میتوان در دورهی انسانهای اولیه دید؛ یعنی، زمانی که آتش و استفاده از آن به طور کنترل شده توسط بشر عمومیت یافت.
در همان زمان با توجه به نتایج یافت شده در اکتشافات باستانشناسان در شهر سوخته، طراحیهایی بهینه برای استفاده از آتش برای پخت غذا انجام شده و آثار دستساختههای سنگی آنها (اجاقهای اولیه) نیز وجود دارد. اجاق از جمله ساختههای بشر است که عمری برای آن متصور نیست و استفاده از آن لااقل تا هماکنون غیرقابل اجتناب بوده است.
در فاز اول پروژهی پیش رو، مختصری از معرفی محصول و کارخانه ارائه شده است.
در فاز دوم روش مطالعه کار بررسی میشود. در ابتدا لیست مواد اولیه، قطعات ساختنی و خریدنی و همچنین ماشینآلات نیز مشاهده میشود. برای کلیه قطعات ساختنی برگهی عملیاتی تکمیل میگردد. در ادامه جدول فرآیند عملیات و بر طبق آن نمودار فرآیند عملیات رسم میشود. نمودار مونتاژ نحوهی سوار کردن قطعات بر روی هم را نشان میدهد. از دیگر جداول رسم شده میتوان از جدول تقدم و تأخر، فرآیند جریان مواد، انسان ماشین، فعالیتهای گروهی و فعالیتهای دودست یاد کرد. در جدول انسان ماشین رابطهی بین انسان و ماشین مورد مطالعه قرار میگیرد. به حالی که در یک ایستگاه کاری یک کارگر با بیش از یک ماشین کار میکند، ماشین کوپلینگ میگویند. جدول فعالیت گروهی همانطور که از نامش مشخص است برای کارهایی که به صورت گروهی و دستهجمعی انجام میشود، تکمیل میگردد. در این جدول سعی میشود که وضعیت مشارکت افراد و ماشینآلات مختلف را نسبت به اجرای عملیات یا حرکات مختلف بسنجد و کارآیی آنها را با هم مقایسه کند.
در فاز سوم هدف ایجاد بهترین رابطهی متقابل بین جریان مواد، جریان اطلاعات و افراد و همچنین برقرار کردن روشهای مطلوب برای خلق مجموعهای همپیوند و منسجم در شرایطی کارآمد، اقتصادی و مناسب است. جداول تهیه شده در فاز دوم مورد بررسی قرار گرفته و در صورت امکان از طریق حذف حرکات غیرضروری و اضافی بهبود داده میشوند.
در فاز چهارم به سه روش زمانسنجی صورت گرفت. این سه روش عبارتند از: زمانسنجی با کرنومتر، MTM1 و Basic Most. منظور از زمانسنجی کلیهی اقدامات آگاهانهی سازمان است که طی آنها مقصود اصلی، بهبود امور به کمک سنجش درجهی استفادهی موثرتر از منابع در جهت تحقق هدفهای مورد نظر میباشد.
فهرست مطالب
فاز اول
1-1-معرفی کارخانه
1-1-1- تاریخچه
1-1-2- محصولات تولیدی شرکت
1-1-3- نمودار سازمانی شرکت
1-1-4- جانمایی شرکت
1-2 شرح منتخب محصول
1-2-1- معرفی محصول منتخب
1-2-1-1- تاریخچه اجاق گاز
1-2-1-2- شرح کاربرد
1-2-1-3- تصویری از محصول منتخب
1-2-1-4- روش ساخت به صورت مفهومی
1-2-2- مشخصات فنی محصول
1-2-3- نقشه انفجاری محصول
فاز دوم
2-1- مقدمه و تئوری
2-1-1- کارسنجی؛ ابزاری برای استانداردسازی زمان
2-1-2- کاربردهای کارسنجی و اهمیت آن
2-1-3- تکنیکهای کارسنجی
2-2- لیست مواد اولیه
2-3- لیست قطعات (خریدنی/ ساختنی)
2-4- لیست انواع ماشین آلات تولیدی
2-5- لیست ابزار آلات
2-6- درخت محصول Bill of Material (BOM)
2-7- برگه عملیاتی
2- 8- جدول فرآیند عملیات (OPT)
2-9- جدول فرآیند عملیات چند محصولی
2-10- نمودارمونتاژ
2-11- جدول تقدم و تأخر
2-12- نمودار تقدم و تأخر
2-13- نمودار فرآیند عملیات (OPC
2- 14 – جدول فرآیند جریان (مواد، انسان، ماشین)
2-15- نمودار فرآیند جریان (FPC
2-17- جدول فعالیتهای گروهی
2-18- جدول فعالیتهای دودست
2-19- نمودار از- به
2-20- رابطه ی فعالیتها
2-21- نقشه جریان
فاز سوم
3-1- مقدمه و تئوری
3-2- بهبود جداول و نمودارها
3-2-1- بهبود جداول انسان و ماشین
3-2-2- بهبود جداول فعالیتهای دودست
3-2-3- بهبود نمودار از- به
3-2-4- بهبود جدول فعالیتهای گروهی
3-2-5- بهبود جدول فرآیند چند محصولی
3-3- تعیین ایستگاههای کاری و بالانس خط )برای استقرار محصولی(
3-4- محاسبه ماشینآلات
3-6- محاسبه تعداد نیروی انسانی و توازن نیروی انسانی
فاز چهارم
زمانسنجی
4-1- مقدمه و تئوری
4-2- زمانسنجی به روش کرنومتر
4-2-1-محاسبه زمان نرمال
4-4- زمانسنجی پیشرفته (MOST)
4-5- زمانسنجی پیشرفته به روش MTM