دانلود پاورپوینت پانل های استرامیت

دانلود پاورپوینت پانل های استرامیت

 

 

 

 

 

 

 

محصول دانلودی: پاورپوینت پانل های استرامیت

تعداد اسلاید: 18

قابل ویرایش: می باشد

کیفیت محصول: ******

 

مقدمه

محدودیت روز افزون مواد انرژی زا به خصوص سوخت های فسیلی که تجدید پذیر نیستند بشر امروز را وادار ساخته تااز طریق به کارگیری روش های مناسب حداکثر استفاده از این گونه انرژی را نموده وجهت جلوگیری از اتلاف آن راهکارهای علمی وارزان را انتخاب نماید .

اقداماتی نظیر آنچه که امروز در برخی از ساختمان ها به منظور استفاده بهینه از منابع انرژی صورت می گیرد مانند :

استفاده از شیشه های دو جداره ، ایزولاسیون دیوارها وسقف اماکن، احداث ورودی های مضاعف ونظایر آن ها همگی در جهت بالا بردن راندمان در استفاده از منابع انرژی است وبه همین دلیل در مناطقی که امکان دسترسی به منابع انرژی زا به دلایل مختلف کمتر است چاره اندیشی برای استفاده مطلوب و به جا از این عامل حرکت بخش نیز دراولویت بالاتری قرار می گیرد...

 



خرید و دانلود دانلود پاورپوینت پانل های استرامیت


بازکردن گوشی با دوبار لمس صفحه نمایش

بازکردن گوشی با دوبار لمس صفحه نمایش

اگر تلفن همراه شما مجهز به نمایشگر AMOLED باشد، این اپلیکیشن به درستی کار می کند اما متاسفانه هیچ عملکردی روی نمایشگرهای ال سی دی ندارد.

تلفن همراه تان اگر خاموش باشد، با دو لمس سریع روشن شده و دوباره با دو لمس سریع دیگر، خاموش می شود. دقیقا همانگونه که تلفن های همراه ال جی و گوشیه سونی z2 کار می کنند.

ویژگی‌های اصلی:

* لمس صفحه برای قفل کردن صفحه نمایش

* لمس صفحه برای بیدار کردن دستگاه (تنها صفحه نمایش‌های OLED!)

* هر یک از این دو ویژگی می‌تواند به صورت جداگانه فعال شود

* یک زمان خواب تنظیم کنید تا مصرف باتری را کاهش دهید

* می‌توانید سرعت دو بار لمس را سفارشی کنید

* این برنامه فاقد تبلیغات مزاحم می‌باشد!



خرید و دانلود بازکردن گوشی با دوبار لمس صفحه نمایش


پاورپوینت درس آلودگی آب(3)

پاورپوینت درس آلودگی آب(3)

در16 اسلاید مناسب درس آالودگی آب و خاک رشته مهندسی محیط زیست

عناوین:
رنگ Color
طعم و بو Taste and odor
اندازه گیری بو
دما Temperature
اثر درجه حرارت بر آب دریاچه ها
لایه بندی حرارتی آب دریاچه ها
هدایت الکتریکی (EC)
خصوصیات شیمیایی آب
مواد جامد محلول یا TDS (Total Dissolved Solids)
pH



خرید و دانلود پاورپوینت درس آلودگی آب(3)


دانلود مقاله بررسی انتشار آلودگی و مصرف سوخت در سیستم تولید همزمان برق، گرما و سرما برای منازل مسکونی در آب و هوای معتدل ایران

دانلود مقاله بررسی انتشار آلودگی و مصرف سوخت در سیستم تولید همزمان برق، گرما و سرما برای منازل مسکونی در آب و هوای معتدل ایران

چکیده در سیستم تولید همزمان برق، گرما و سرما با مصرف سوخت توسط محرک مورد نظر برق مورد نیاز تولید میشود و با بازیافت گرمای هدر رفته، گرمای مورد نیاز و همچنین با مصرف این گرما توسط چیلر جذبی، سرمای مورد نیاز تامین می شود. در این پژوهش، سیستم تولید همزمان برق، گرما و سرما نسبت به سیستم رایج برای منازل مسکونی در آب و هوای معتدل ایران، با معرفی چند معیار برای ارزیابی از جمله کاهش مصرف سوخت و کاهش انتشار آلودگی مقایسه شده است. برای طراحی سیستم تولید همزمان نیز استراتژیهای مختلفی مورد بررسی قرار گرفته که این استراتژیها عبارتند از: 1- طراحی براساس ماکزیمم برق مورد نظر، 2- طراحی براساس ماکزیمم گرمای مورد نیاز، 3- طراحی براساس بزرگترین مستطیل برق مورد نظر، 4 - طراحی براساس بزرگترین مستطیل گرمای مورد نیاز. با توجه به بررسی انجام شده برای ساختمان مسکونی پنج طبقه به این نتیجه رسیده شده که طراحی سیستم تولید همزمان برق، گرما و سرما براساس بزرگترین مستطیل برق و گرمای مورد نیاز در آب و هوای معتدل برای ماههای سرد سال مناسب میباشد ولی برای ماه- های گرم سال به دلیل نیاز به بویلر کمکی برای تامین گرمای درخواستی بسیار زیاد چیلر جذبی برای تامین سرما مناسب نمیباشد و طراحی براساس ماکزیمم برق جز دو ماه از ماههای سرد سال در بقیه ماههای سال کارائی ندارد و طراحی براساس ماکزیمم گرما نیز در تمام ماههای سال نامناسب میباشد، درنهایت با توجه به مقایسه سیستم تولید همزمان برق، گرما و سرما توسط چیلر جذبی نسبت به سیستم رایج مزیت نسبی قابل توجهی ندارد.

فایل pdf

10 ص



خرید و دانلود دانلود مقاله بررسی انتشار آلودگی و مصرف سوخت در سیستم تولید همزمان برق، گرما و سرما برای منازل مسکونی در آب و هوای معتدل ایران


دانلود پایان نامه رشته کشاورزی - تعیین ضریب گیاهی و پهنه بندی نیاز آبی سیب زمینی با فرمت ورد

دانلود پایان نامه رشته کشاورزی - تعیین ضریب گیاهی و پهنه بندی نیاز آبی سیب زمینی با فرمت ورد

فهرست مطالب

 

فصل اول

1-1مقدمه........................................................................................................................................ 2

1-2اهمیت کشت سیب زمینی.............................................................................................................. 3

1-3 اهمیت سیب زمینی در ایران........................................................................................................... 4

1-4 منطقه مورد مطالعه...................................................................................................................... 5

1-4-1 استان خراسان..................................................................................................................... 5

1-4-2 استان سمنان...................................................................................................................... 7

 

فصل دوم

2-1 سابقه تحقیقات در زمینه تبخیر -تعرق............................................................................................ 10

2-2 عوامل موثر بر تبخیر و تعرق.......................................................................................................... 18

2-2-1 عوامل هواشناسی.............................................................................................................. 18

2-2-2 فاکتورهای گیاهی.............................................................................................................. 18

2-2-3 شرایط محیطی و مدیریتی................................................................................................... 19

2-3 روش سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد ( FAO )........................................................................ 19

2-4 روش فائو – پنمن- مانتیس......................................................................................................... 20

2-4-1 تعیین گرمای نهان تبخیر ( l ).......................................................................................... 21

2 -4-2 تعیین شیب منحنی فشار بخار (D)........................................................................................ 21

2-4-3 تعیین ضریب رطوبتی (g ).................................................................................................. 22

2-4-4 تعیین فشار بخار اشباع (ea )............................................................................................... 22

2-4-5 تعیین فشار واقعی بخار (ed )................................................................................................ 22

2-4-6 تعیین مقدار تابش برون زمینی(Ra )...................................................................................... 23

2-4-7 تعداد ساعات رو شنایی(N)................................................................................................. 24

2-4-8 تابش خالص(Rn )............................................................................................................. 24

2-4-9 شار گرما به داخل خاک(G)................................................................................................. 25

2-4-10 سرعت باد در ارتفاع 2 متری............................................................................................... 25

2-5 لایسیمتر................................................................................................................................. 25

2-6 تارخچه ساخت لایسیمتر............................................................................................................. 26

2-7 انواع لایسیمتر:.......................................................................................................................... 28

2-7-1 لایسیمتر زهکشدار............................................................................................................. 28

2-7-2 لایسیمتر وزنی................................................................................................................. 29

2-7-2-1 لایسیمتر‌های وزنی هیدرولیک.......................................................................................... 30

2-11-2-2 میکرو لایسیمتر‌های وزنی .............................................................................................. 32

2-8 طبقه بندی لایسیمترها از نظر ساختمانی........................................................................................ 35

2-8-1 لایسیمترهای با خاک دست نخورده........................................................................................ 35

2-8-2 لایسیمتر‌های با خاک دست خورده......................................................................................... 36

2-8-3 لایسیمترهای قیفی ابر مایر .................................................................................................. 36


فصل سوم

3-1 محل انجام طرح........................................................................................................................ 38

3-2 معرفی طرح و نحوه ساخت لایسیمتر.............................................................................................. 38

3-3 تهیه بستر و نحوه کشت.............................................................................................................. 39

3-4 محاسبهَ ضریب گیاهی................................................................................................................ 40

3-5 انتخاب روش مناسب برآورد تبخیر-تعرق.......................................................................................... 42

3-6 پهنه بندی نیاز آبی سیب زمینی.................................................................................................... 43

 

فصل چهارم

4-1 بافت خاک............................................................................................................................... 45

4-2 اندازه گیری پتانسیل آب در گیاه.................................................................................................... 45

4-3 محاسبه ضریب گیاهی (kc) سیب زمینی........................................................................................ 45

4-4 محاسبه تبخیر ـ تعرق و تحلیلهای آماری......................................................................................... 46

4-5 پهنه بندی نیازآبی گیاه سیب زمینی............................................................................................... 46

4-6 بحث در مورد نتایج..................................................................................................................... 47

4-7 نتیجه گیری............................................................................................................................. 48

4-8 پیشنهادات............................................................................................................................... 48

منابع و ماخذ................................................................................................................................... 84

 


 

فهرست جداول

جدول1-1   میزان سطح زیر کشت و عملکرد کل سیب زمینی در سطح جهان...................................................... 4

جدول1-2   وضعیت تولید محصولات زراعی استان خراسان در سال زراعی 81-1380......................................... 5

جدول 1-3   محل و میزان کشت گیاه سیب زمینی در استان خراسان............................................................... 6

جدول 1-4   وضعیت تولید محصولات زراعی استان سمنان در سال زراعی 81-1380........................................................ 7

جدول 1-5   محل و میزان کشت گیاه سیب زمینی در استان سمنان................................................................. 8

جدول 4-1 تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در شاهرود....... 61

جدول 4-2   تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در بیرجند........ 62

جدول 4-3 تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در بشرویه......... 63

جدول 4-4 تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در سمنان......... 63

جدول 4-5   سالهای آماری تبخیر و تعرق گیاه مرجع در ایستگاه سینوپتیک بیرجند.............................................. 64

جدول 4-6 تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در گرمسار........ 67

جدول 4-7  تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در بجنورد........ 68

جدول 4-10 تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در سرخس..... 69

جدول 4-11   تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در سبزوار...... 70

جدول 4-12 تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در تربت جام.... 72

جدول 4-13 تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در تربت حیدریه 72

جدول 4-14    تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در فردوس ... 74

جدول 4-15   تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در گلمکان.... 74

جدول 4-16   تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در کاشمر...... 75

جدول 4-17 تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در مشهد....... 75

جدول 4-18   تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در گناباد....... 77

جدول 4-19   تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در نیشابور..... 78

جدول 4-20   تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در نهبندان..... 78

جدول 4-22   میانگین تبخیر و تعرق در سالهای تر ( استان سمنان ).................................................................. 79

جدول 4-23   میانگین تبخیر و تعرق در سالهای تر ( استان خراسان )............................................................... 79

جدول 4-24   میانگین تبخیر و تعرق در سالهای متعارف ( استان سمنان ).......................................................... 80

جدول 4-25 میانگین تبخیر و تعرق در سالهای متعارف ( استان خراسان ).......................................................... 80

جدول 4-26 میانگین تبخیر و تعرق در سالهای تر ( استان سمنان )................................................................... 81

جدول 4-27   میانگین تبخیر و تعرق در سالهای تر ( استان خراسان )............................................................... 81

جدول 4-28 میانگین نیاز آبی سیب زمینی با احتمالات 25، 50 و 75 درصد خشکسالی......................................... 82

جدول 4-29 اندازه گیری پتانسیل گیاه درمرحله ابتدایی رشد...................................................................... 82

جدول 4-30   اندازه گیری پتانسیل گیاه درمرحله میانی رشد....................................................................... 82

جدول 4-31   اندازه گیری پتانسیل گیاه درمرحله نهایی رشد....................................................................... 83


 

فهرست اشکال

 

شکل 1-1  نمودار توزیع میزان تولید سیب زمینی استانها نسبت به کل کشور – سال زراعی 81-1380........................... 9

شکل 1-2  نمودار توزیع سطح سیب زمینی استانها نسبت به کل کشور – سال زراعی 81-1380................................. 9

شکل 4-1   تغییرات ضریب گیاهی در طول دوره رشدگیاه سیب زمینی............................................................ 49

شکل4-2 نیاز آبی سیب زمینی در ماه خرداد با 25 درصد احتمال (میانگین سالهای تر)........................................... 49

شکل 4-3   نیاز آبی سیب زمینی در ماه تیر با احتمال 25 درصد خشکسالی (سالهای تر)......................................... 50

شکل 4-5 نیاز آبی سیب زمینی در ماه مرداد با احتمال 25 درصد خشکسالی( سالهای تر)....................................... 51

شکل 4-5  نیاز آبی سیب زمینی در ماه شهریور با احتمال 25 درصد خشکسالی(سالهای تر)..................................... 52

شکل 4-6 نیاز آبی سیب زمینی در ماه خرداد با احتمال 50 درصد خشکسالی (سالهای متعارف)............................... 53

شکل 4-7 نیاز آبی سیب زمینی در ماه تیر با احتمال 50 درصد خشکسالی (سالهای متعارف)................................... 54

شکل 4- 8 نیاز آبی سیب زمینی در ماه مرداد با احتمال 50 درصد خشکسالی (سالهای متعارف)............................... 55

شکل 4- 9 نیاز آبی سیب زمینی در ماه شهریور با احتمال 50 درصد خشکسالی(سالهای متعارف)............................... 56

شکل 4-10 نیاز آبی سیب زمینی در ماه خرداد با احتمال 75 درصد خشکسالی (سالهای خشک)............................... 57

شکل 4- 11 نیاز آبی سیب زمینی در ماه تیر با احتمال 75 درصد خشکسالی(سالهای خشک).................................. 58

شکل 4-12 نیاز آبی سیب زمینی در ماه مرداد با احتمال 75 درصد خشکسالی (سالهای خشک)................................ 59

شکل 4- 13 نیاز آبی سیب زمینی در ماه شهریور با احتمال 75 درصد خشکسالی (سالهای خشک)............................. 60



خرید و دانلود دانلود پایان نامه رشته کشاورزی - تعیین ضریب گیاهی و پهنه بندی نیاز آبی سیب زمینی با فرمت ورد