بررسی فرآیندهای شیرین سازی(جداسازی H2Sو CO2) گازهای طبیعی

بررسی فرآیندهای شیرین سازی(جداسازی H2Sو CO2) گازهای طبیعی

 

فهرست مطالب

 

Table of Contents

 

فصل اول :کلیات شیرین سازی

 

1- 1-مقدمه. 2

 

1-2-کیفیت گاز شیرین استاندارد. 2

 

1-3-انواع روشهای تصفیه گاز. 3

 

1-4-جذب در فاز مایع: 5

 

1-6 فاکتورهای اقتصادی در تصفیه گاز. 8

 

فصل دوم : آلکانول آمین ها

 

2-1-مقدمه. 10

 

2-2- شیمی فرایند. 18

 

2-3 شرح کلی فرایند آمین.. 19

 

2-4 وظایف دستگاهها در پالایشگاه گاز. 23

 

2-5 فرایندهای جدید آمین.. 29

 

2-6 فرایند سولفینول (Sulfinol) 29

 

2-7 فرایند SNPA-DEA.. 32

 

2-8 فرایند Diglaycolamine. 34

 

2-9 مقایسه آلکانول آمینها 37

 

2-10 کاربردهای جذب انتخابی.. 40

 

2-11 مشکلات عملیاتی واحدهای آمین.. 41

 

فصل سوم : شیرین سازی بوسیله بسترهای جامد

 

3-1 مقدمه. 56

 

3-2 فرایندIron Oxide (Sponge) 56

 

3-3 غربال مولکولی (Molecular Sieves) 58

 

3-4 استفاده از غربالهای مولکولی برای شیرین سازی.. 59

 

3-5 فرایند EFCO.. 64

 

3-6 فرایند Lo-cat 72

 

فصل چهارم : روشهای جذب فیزیکی

 

4-1- مقدمه. 78

 

4-2 -فرایند شیرین سازی از طریق جذب فیزیکی گازهای اسیدی.. 78

 

4-3 فرایند Water Absorption. 80

 

4-4 فرایند Fluor Solvent 82

 

4-5 فرایندSelexol 86

 

4-6 فرایند Purisol 88

 

4-7 فرایند Rectisol 90

 

4-8 فرایند Estasolvan. 91

 

فصل پنجم : فرایند های کربنات

 

5-1 مقدمه. 94

 

5-2 فرایند Split-stream... 97

 

5-3 فرایند Two-Stage. 98

 

5-4 فرایند Catacarb. 99

 

5-5 فرایند Benfiled. 99

 

5-6 فرایند DEA- Hot Carbonate. 100

 

5-7 فرایندهای Giammarco- Vetrocoke. 100

 

5-8 فرایند Seaboard. 105

 

5-9- فرایند Vacuum Carbonate. 105

 

5-10- فرایند Tripotassium Phosphate. 106

 

5-11 فرایند Sodium Phenolate. 107

 

5-12 فرایند Alkazid. 107

 

مراجع: 109

 

 

دریافت فایل

خرید و دانلود  بررسی فرآیندهای شیرین سازی(جداسازی H2Sو CO2) گازهای طبیعی


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.