تحقیق دیدگاههای اهل تسنن در مورد وقایع بعد از وفات پیامبر اکرم(ص)

تحقیق دیدگاههای اهل تسنن در مورد وقایع بعد از وفات پیامبر اکرم(ص)

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحه:53

فهرست و توضیحات:

پیشگفتار......................................................................................................................................4

فصل اول: ابوبکر صدیق رضی الله عنه نخستین جانشین پیامبرصلی الله

 ابوبکر صدیق رضی الله عنه واجد شرایط خلافت......................................................................7

 شورا در اسلام و خلافت سیدنا ابوبکر رضی الله عنه...................................................................9

مراسم بیعت با سیدنا ابوبکر رضی الله عنه..................................................................................13

بیعت عمومی.............................................................................................................................14

 راز تاخیر خلافت سیدنا علی رضی الله عنه..............................................................................17

 داستان فدک ورابطه حضرت ابوبکر و فاطمه رضی الله عنهم....................................................18

فصل دوم : عمرفاروق رضی الله عنه نخستین جانشین پیامبر صلی الله

خلافت عمر رضی الله عنه..........................................................................................................21

گسترش قلمرو اسلام در زمان عمر رضی الله عنه.......................................................................23

همکاری و تعاون علی با عمر رضی الله عنهما.........................................................................23

دلیل روشن بر صمیمیت و خلوص با علی رضی الله عنه.............................................................24

شهادت سیدنا عمر فاروق رضی الله عنه......................................................................................27

تاثیر و اندوه علی رضی الله عنه از شهادت عمر رضی الله عنه.....................................................29

فصل سوم : عثمان رضی الله عنه سومین جانشین پیامبر صلی الله

خلافت عثمان رضی الله عنه......................................................................................................31

مهمترین انتقاد به عثمان رضی الله عنه و پاسخ به آن.................................................................32

 

فصل چهارم:حضرت علی رضی الله عنه چهارمین جانشین پیامبر صلی الله

حجة الوداع و خطبه خدیر خم.....................................................................................................35

بیعت علی با ابوبکررضی الله عنه................................................................................................36

تعاون و همیاری علی با ابوبکررضی الله عنه...............................................................................37

جانشین رسول الله در نابود ساختن آثار جاهلی و بت پرستی......................................................38

زوایای ناشناخته سیره سیدنا علی رضی الله عنه...........................................................................39

فرزندان علی رضی الله عنه..........................................................................................................41

سیاست شایسته و بی نظیر علی رضی الله عنه..............................................................................42

فصل پنجم:پیوستها

پیوستها..............................................................................................................................45

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پیشگفتار:

بحثی که همواره بین مسلمانان اهل تشیع و تسنن برقرار بوده و درواقع بارزترین و مهمترین اختلاف این دو مذهب را شامل میشود مبحث خلافت و جانشینی پس از پیامبر (ص) است.

جایی که ما  شیعیان با استناد به آیات و روایات حضرت علی (ع) را تنها شخص لایق جانشینی پیامبر میدانیم  و بر غصب شدن این حق توسط خلفای سه گانه اعتقادداریم و اهل سنت نیز بر محق بودن و صحیح بودن این واقعه اصرار میورزند و با استدلالات و براهینی  غیر قابل قبول و جعلی سعی در اثبات نظر خوددارند.

در این پژوهش به مهمترین اعتقادات ، نظریات و دفاعیات اهل تسنن در مورد خلافت پس از پیامبر و مهمترین حوادثی که در تبع آن بوجود آمد دقیقا از زبان خود مسلمانان اهل تسنن  و بدون حذف هیچگونه موردی پرداخته شده  بطوریکه حتی لفظ  "رضی الله عنه" نیز پس از اسامی اشخاصی چون عمر،ابوبکر،عثمان،عایشه و... حذف نشده تا با مقایسه این اسناد با دانسته ها و اعتقاداتی که به آنها ایمان داریم هر چه بیشتر به مضحک بودن و نامربوط بودن این الفاظ بعد از این اسامی پی ببریم!!

در این تحقیق در فصل اول به وقایعی چون سقیفه وانتخاب ابوبکر بعنوان اولین خلیفه، بیعت حضرت علی (ع) با وی و بحث غصب فدک و استدلال مضحک ابوبکر برای این عمل اشاره شده است. در فصل دوم مواردی چون ترتیب انتصاب عمر و وابستگی شدید او به حضرت علی (ع) بیان شده و در فصل سوم انتصاب عثمان بعنوان خلیفه ی سوم واستدلالی جالب!!از سوی اهل تسنن برای رفتارفاسقانه وی مورد بحث قرار گرفته است. در انتهانیزدر فصل چهارم واقعه غدیر خم و اعتقادات اهل تسنن در باره حضرت علی (ع) بیان گردیده است.

با امید به اینکه که این پژوهش گوشه ای از اعتقادات بی پایه و اساس اهل سنت در باره چگونگی غصب ولایت و ظلم به ایشان را نشان دهد.

درپایان امیدوارم حجت الاسلام والمسلمین آقای فضلعلی با توجه توجه به اطلاعات گسترده ای که در حوزه دین و ولایت دارند کاستی های این تحقیق را نادیده گرفته و اینجانب را از راهنماییهایشان محروم نفرمایند.



خرید و دانلود تحقیق دیدگاههای اهل تسنن در مورد وقایع بعد از وفات پیامبر اکرم(ص)


مقاله در مورد سیب زمینی

مقاله در مورد سیب زمینی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه:20

 

  

 فهرست مطالب

  مقدمه مبدا و منشاء گیاهی کشت سیب زمینی ترکیب شیمیایی نشاسته سیب زمینی الکل سیب زمینی

کشت سیب زمینی :

آماده سازی زمین روش های پرورش گیاه انبار نمودن سیب زمینی

خواص غذائی و داروئی

 

سایر خواص سیب زمینی :

 

تولید کننده های عمده سیب زمینی در جهان:

 

انواع سیب زمینی

 

- سیب زمینی پوست قهوه ای (russet)

 

- سیب زمینی با پوست زرد

 

- سیب زمینی شیرین

 

سیب زمینی های انگشتی

 

سیب زمینی قرمز

 

ترکیبات سیب زمینی:

 

ارزش تغذیه ای 100 گرم سیب زمینی خام:

 

 

 

 

 

 

 

 

سیب زمینی‌ها (Solanum Tuberosum) توبرکولهائی هستند که روی ساقه‌های زیر زمینی بعضی جنسهای سولانومها مخصوصا سولانوم توبروزوم ایجاد می‌شوند. این توبرکولها از زمانی که اسپانیولیها به کشورهای آمریکای جنوبی مانند پرو ، بولیوی و شیلی قدم نهادند شناخته شدند و در قرن شانزدهم کشورهای انگلستان ، هلند ، اسپانیا ، ایتالیا و فرانسه از توبرکولهایی که از آمریکا آورده شده بود سیب زمینی را بدست آوردند. در آن زمان به علت عقاید و نظرات خاصی که علیه کشت سیب زمینی وجود داشت کشت آن رونق چندانی نیافت ولی پس از تبلیغات و فعالیتهایی که از طرف شخصی به نام Parmentier صورت گرفت کشت آن رونق و توسعه یافت تا امروز که به پایه کنونی رسیده است.


 

 

مبدا و منشاء گیاهی

منشاء ومبداء گیاهی احتمالی سیب زمینی را به S.Commersonii Dun که در برزیل و آرژانتین می‌روید و به S.Maglia بومی پرو و شیلی نسبت می‌دهند و S.Tuberosum یک جنس مشتق شده از گیاهان مذکور فوق است. هم اکنون نیز برای بدست آوردن انواع مرغوب‌تر سیب زمینی از طریق هیبریداسیون ، سولانومهای آمریکایی را مورد آزمایش و تحقیق قرار می‌دهند.

کشت سیب زمینی

سولانوم توبروزوم گیاهی است پایا با برگهای متناوب ، مرکب و تکثیر آن از طریق کاشتن توبرکولها و یا قسمتهایی از توبرکول که دارای جوانه است صورت می‌گیرد. کشت این گیاه بیشتر در زمینهای شنی انجام می‌شود. توبرکولها را باید بدون آنکه روی یکدیگر انبار شوند در محل خشک و تاریک نگهداری کرد. خیساندن توبر کول در آب جوشان و بعد پاشیدن مقداری گرد آهک روی آنها و همچنین خیساندن آنها در آب نمک‌دار از جوانه زدن سیب زمینی جلوگیری می‌کند و یا آن را به تاخیر می‌اندازد. همچنین خیساندن توبر کولها در یک محلول دو درصد نفتالن- استات دو پتاسیم یا گذاشتن آنها در مجاورت بخارهای نفتالن- استات دو متیل موجب جلوگیری از جوانه زدن می‌شود.

سیب زمینی در مقابل سرما و یخ زدگی حساس است و یخ زدگی موجب می‌شود که ذخایر نشاسته‌های سیب زمینی قندی شده و به سیب زمینی یک مزه قندی و شیرین بدهد. آغاز جوانه زدن سیب زمینی توام با پیدا شدن رنگ سبز و افزایش مقدار سولانین در توبرکول است. شکل ظاهری سیب زمینی را ، توسعه زیاد و قابل توجه پارانشیم پوستی و مخصوصا ناحیه مغز که پر از آمیدن است بوجود آورده است. پوسته خاکستری رنگ خارجی سیب زمینی همان سوبر و حفره های موجود در روی سطح سیب زمینی یا چشمهای سیب زمینی محل جوانه ها است.

 

 

 



خرید و دانلود مقاله در مورد سیب زمینی


گزارش کامل کارآموزی رشته صنایع غذایی روغن کشی دانه های روغنی

گزارش کامل کارآموزی رشته صنایع غذایی روغن کشی دانه های روغنی

دانلودگزارش کامل کارآموزی رشته صنایع غذایی روغن کشی دانه های روغنی بافرمت ورد وقابل ویرایش تعدادصفحات89

گزارش کارآموزی آماده,دانلود کارآموزی,گزارش کارآموزی,گزارش کارورزی


این پروژه کارآموزی بسیاردقیق وکامل طراحی شده وقابل ارائه جهت واحد درسی کارآموزی

پیشگفتار واحدهای روغن کشی بر اساس نزدیکی -  ماده اولیه بخصوص تخم پنبه احداث می‌شوند که این مناطق بیشتر در استانهای مازندران، گیلان و خراسان می‌باشند. یکی از این واحدهای روغن کشی کشور کارخانه روغن کشی کشت و صنعت شمال واقع در استان مازندران، شهرستان ساری (در دوازده کیلومتر شهر ساری) می‌باشد.  این کارخانه در سه شیفت کار می‌کند و دارای سیستم بازیابی فاضلاب و تصفیه آب می‌باشد که پسابهای بازیابی شده جهت شروب نمودن زمینهای مزروعی کارخانه استفاده می‌شود.  این کارخانه روغن کشی دو واحدی می‌باشد که واحد شماره 1 آن نیز (کشت و صنعت شمال) تولید روغن و واحد شماره 2 آن (ام. ام) صابون پزی است.  به طوری که گفته شد محصول اصلی کارخانه کشت و صنعت شمال، روغن نباتی است که به دو صورت دان و جامد عرضه می‌گردد و در کنار این محصول اصلی، محصول فرعی، خلط صابون تولید شده نیز در واحد 2 به صابون تبدیل می‌شود. واحد تولید گاز اکسیژن و هیدروژن در داخل کارخانه وجود دارد که گاز هیدروژن تولید شده، جهت پروسس هیدروژناسیون صورت می‌گیرد و اکسیژن تولیدی در مخازن پر شده و جهت استفاده بخشهای خصوصی و دولتی به خارج از کارخانه برده می‌شود.  در ضمن طرح توسعه کارخانه نیز در دست اقدام است که تا حدودی اجرا گردیده، ولی هنوز مورد بهره برداری قرار نگرفته است. و لازم به تذکر است که مدیریت کارخانه تحت نظارت بانک صنعت و معدن می‌باشد و محصول تولیدی کارخانه با نام (( روغن غنچه )) به بازار عرضه می‌گردد.      مقدمه  روغنها و چربیها از زمانهای بسیار دور یکی از اجزا اصلی و مهم تشکیل دهنده غذای انسان بوده است. که یک گرم آن در حدود 2/9 کیلوکالری انرژی در بدن تولید می‌کند. همچنین غذای طبخ شده در روغن و چربی مزه و طعم مطلوبی را در بر خواهد داشت.  با تغییر ساختار اجتماعی در دورانی که ما در آن زندگی می‌کنیم، دگرگونی و چگونگی تولید مواد مورد نیاز جامعه به خصوص مواد غذایی امری اجتناب ناپذیر است در حال حاضر با توسعه کشت دانه‌ها و میوه‌های روغنی فقط 15 % از نیاز چربی و روغن مصرفی مردم را می‌توانیم تامین نمائیم. از این جهت باید میزان قابل ملاحظه ای روغن خام از خارج وارد کشور شود، لذا برای افزایش راندمان استخراج روغن از منابع روغن و تصفیه روغن نیاز به تکنولوژی جدید روغن می‌باشد.  در کشورهای صنعتی یک نفر در طول عمر خود در حدود 3 تن روغن و چربی مصرف می‌کند که بیش از نصف این مقدار به صورت روغن یا چربی غیر قابل رویت موجود در مواد غذایی مانند پنیر، سوسیس، کالباس، گوشت و نظیر اینها می‌باشد.    اهمیت اقتصادی چربیها و روغنها در جهان و ایران  غذا مسئله مهمی است که نیاز انسانها را برطرف می‌کند. کار اساسی کشاورزان و کارخانه‌های صنایع غذایی این است که نیاز مواد غذایی انسانها را تامین کنند. با توجه به افزایش رشد جمعیت در جهان نیاز به مواد غذایی نیز افزایش می‌یابد و همزمان باید تقاضای مواد غذایی مورد نیاز مردم با امکانات و شرایط موجود تامین شود.  تاریخچه روغن نباتی در ایران تا حدود سال 1330 از روغن حیوانی استفاده می‌کردیم و بعد از این تدریجاً با افزایش جمعیت و کمبود تولید روغن حیوانی افزایش قیمت باعث گردید که از روغن نباتی استفاده نمایند که از هلند و آمریکا وارد می‌کنند. از سال 1331 تا 1344 با شرایطی که در ایران انجام شده بود تجار و صنعتگران شروع به آوردن کارخانه‌های روغن نباتی نمودند تا در عرض 12 تا 13 سال کارخانه در ایران شروع به کار نمود و روغن نباتی جامد هم از خارج وارد می‌کردند و همه این کارخانه‌ها از پنه دانه استفاده می‌کردند. در سال 1346 دولت ورود روغن نباتی جامد را غیر مجاز اعلام کرد و رقابتی بین کارخانه‌ها به وجود آمد و سطح تولید بالا رفت و بعضی‌ها شکست خوردند و بعضی‌ها هم در کارشان موفق شدند. مثلاً یکی از کارخانه‌های روغن نباتی، پارس (قو) است که در سال 1339 تاسیس شد و تولید آن در روز 15 تا 20 تن بود و امروزه بیشتر از 600 تن در روز تولید می‌کند.  در حال حاضر در ایران در حدود 16 کارخانه روغن نباتی داریم بعضی از این کارخانه‌ها در حدود 300 تن تولید دارند.    مثلاً: 1 – روغن نباتی پارس (قو، اطلس)         2 – روغن نباتی بهشهر (شاه پسند، بهار، مایع لادن)         3 – روغن نباتی ورامین         4 – فاز اصفهان         5 – شیراز (نرگس)        6 – روغن نباتی جهان  تا قبل از سال 1345 از پنبه دانه استفاده می‌کردند و بعد از آن از روسیه، بلغارستان، رومانی روغن نیمه تصفیه آفتابگردان وارد می‌نمودند و بعد از آن در نتیجه نیاز، روغن سویا از آمریکا جنوبی و ایالات متحده وارد نمودند به طوریکه الان نزدیک 100 % مواد خام از دانه سویا است و از آرژانتین و برزیل وارد می‌نمایند و بعد از آن شرکت سهامی توسعه کشت دانه‌های روغنی آمدند و کشاورزان را در کشت دانه سویا و آفتابگردان تشوق نمودند ولی با وجود اینها کفاف مصرف را نکرد و در این سالهای اخیر در حدود 6 تا 5/6 درصد روغن تولیدی ایران در داخل ایران تولید می‌شود و بقیه از خارج وارد می‌شود.( در سال 1362)     فصل 1  1 – 1 تاریخچه کارخانه کشت و صنعت شمال در سال 1355 همزمان با اجرای طرح و نصب ماشین آلات، به سبب بازده کم مالی طرح اولیه، موضوع توسعه ظرفیت واحد به منظور بهره گیری بیشتر از هزینه‌های ثابت طرح و افزایش سود آوری آن مورد مطالعه قرار گرفت و سپس برای تهیه طرح تکمیلی جهت افزایش ظرفیت تولید روزانه تا میزان 250 تن روغن نباتی و متعاقب آن سفارش و نصب ماشین آلات مربوطه اقدام گردید. این طرح علاوه بر توسعه واحد تصفیه روغن، توسعه واحد روغن کشی را نیز از طریق احداث خطوط روغن کشی دانه سویا و آفتابگردان (علاوه بر پنبه دانه) در بر می‌گرفت که به واسطه برخی نارساییها و محدودیتهای ارزی با تدارک تعدادی از ماشین آلات در نیمه راه باقی مانده است.  واحد شماره 2 در داخل شهر ساری قرار داشته و دارای قدمتی بیش از 47 سال می‌باشد. این واحد در ابعاد کوچکی شامل قسمتهای پنبه پاک کنی، روغن کشی پنبه دانه، تصفیه روغن خام و صابون سازی بوده است، که در حال حاضر به سبب فرسودگی بیش از حد ماشین آلات قسمتهای پنبه -   پاک کنی صابون سازی و تصفیه با ظرفیتهای کمتر قابل بهره گیری بوده و قسمت روغن کشی به طور کلی از زنجیره تولید خارج گردیده است. واحد شماره 2 به علت قرار گرفتن در داخل شهر ساری از طرف سازمان حفظ محیط زیست منطقه ملزم به انتقال و تعطیل در محل فعلی می‌باشد. پساب صنعتی آلوده بوی نامطبوع حاصل از خلط صابون، پرزهای معلق پنبه و سایر آلودگی‌های ناشی از احتراق دیگهای بخار در هوای محیط از یکسو، و روشهای قدیمی و غیر اقتصادی تولید روغن و صابون از سوی دیگر از عوامل تشدید کننده مساله می‌باشد.  پروانه تولید، دانش فنی و برخی ماشین آلات و تجهیزات قابل استفاده این واحد به عنوان موارد قابل بهره‌گیری در طرح جامع شرکت (توسعه واحد یک) مد نظر قرار گرفته اند.  1 –2 تولیدات اصلی و جانبی کارخانه کشت و صنعت تولیدات کارخانجات کشت و صنعت شمال را می‌توان به دو گروه محصولات اصلی و محصولات جانبی (by–product) تقسیم بندی نمود. پنبه محلوج، روغن نباتی جامد و صابون رختشوئی محصولات اصلی ولینترجین، زیرجین، لینترهای 1 و 2، پوسته و کنجاله، محصولات جانبی واحد2 را تشکیل می‌دهند، در واحد یک نیز روغن نباتی، به عنوان محصول اصلی و لینترهای 2 و 1، پوسته، کنجاله، خلط صابون، گلیسیرین و اسیدهای چرب و اکسیژن به عنوان محصولات جانبی، تولید می‌شود. ضمناً در واحد یک، قوطیهای حلبی مورد نیاز جهت بسته بندی روغنهای نباتی نیز در ظرفیتهای مختلف (2، 4، 10 پوند و 17 کیلو) تولید می‌گردد. در این بخش شرح مشخصات، استانداردها و موارد مصرف تولیدات کارخانجات ارائه گردیده است.  1 – 3 شرح تولیدات اصلی و جانبی الف – پنبه محلوج:  عبارت است از الیاف طبیعی گیاه پنبه که از جدا سازی وش  به پنبه محلوج بدست می‌آید. مقدار پنبه بدست آمده صرف نظر از درجه بندی آن 33 درصد وزن وش را تشکیل می‌دهد.  ب – روغن نباتی:  عبارت است از روغن خوراکی بدست آمده از دانه‌های روغنی از قبیل دانه پنبه، سویا، آفتابگردان، زیتون، ذرت، بادام زمینی، خرما، انگور، گوجه فرنگی، نارگیل و ….. که به دو صورت جامد    (هیدروژنه) و مایع (اشباع شده) مورد عرضه و مصرف قرار می‌گیرد. مقدار روغن موجود در دانه هائی نظیر پنبه دانه 17 تا 23 درصد، سویا 14 تا 23 درصد، آفتابگردان 28 تا 35 درصد و خرما 50 تا 70 درصد وزنی را تشکیل می‌دهد که البته جدا سازی تمامی مقادیر مذکور میسر (یا اقتصادی) نبوده و برای مثال حدود 16 درصد روغن پنبه دانه در روشهای معمول جداسازی  (OR SOLVENI MILLING EXTRACTION) قابل استحصال می‌باشد.

فهرست مطالب

پیشگفتار    1
مقدمه    2
اهمیت اقتصادی چربیها و روغنها در جهان و ایران    3
تاریخچه روغن نباتی در ایران    3
فصل اول
1 – 1 تاریخچه کارخانه کشت و صنعت شمال    5
1 –2 تولیدات اصلی و جانبی کارخانه کشت و صنعت    6
1 – 3 شرح تولیدات اصلی و جانبی    6
1 – 4 محصولات جانبی کارخانه‌های روغن‌کشی    7
1 – 5 ترکیبات شیمیایی چربیها در روغنها    8
1 – 6 مراحل تهیه روغن‌های نباتی    8
1 – 7 علّت هیدروژناسیون    11
1 – 8 واکنش هیدروژناسیون کلی    11
1 – 9 جزئیات مراحل و دستگاهها    11
1 – 10 نقش گاز    13
1 – 11 تعریف کاتالیست    13
1 – 12 فاکتورهای مهم در هیدروژناسیون    14
13 – 1 عمل آوری هیدروژناسیون    18
1 – 14 انواع هیدروژنه کردن    19
الف) هیدروژنه کردن انتخابی    19
فصل دوم
2 – 1 تبدیل لوبیای سویا به روغن    21
2 – 2 ذخیره سازی    21
2 – 3 مراحل آماده سازی    25
2 – 4 استخراج    26
2 – 5 حلال گیری    28
2 – 6 صمغ گیری و جدا کردن لستین    28
2 – 8 موازنه مواد سویا برای استخراج با حلال    30
2 – 9 تبدیل فرآورده‌های روغنی    30
2 – 10 تصفیه قلیایی    31
2 – 11 بی رنگ کردن    32
2 – 12 هیدروژناسیون    33
2 – 13 بی بو کردن    35
2 – 14 فرآورده‌های روغنی سویا    39
2 – 15 کاربردهای پروتئین‌های سویا:    39
2 – 15 حلالیت ایزوله ها    47
2 – 16 دناتوراسیون    48
2 – 17 ترکیب اسید آمینه    55
2 – 18 لوبیای سویای کامل    55
2 – 19 فرآورده‌های پروتئینی لوبیای سویای فرآیند شده    56
2 – 20 دستگاه جداسازی    58
2 – 21 امولسیفیکاسیون    67
2 – 22 جذب چربی    69
2 – 23 جذب آب    70
2 – 24 بافت    73
2 – 24 تشکیل خمیر    80
2 – 25 تشکیل فیلم یا لایه نازک    80
2 – 26 کنترل رنگ    81
2 – 27 هوادهی    82
منابع    83
         



خرید و دانلود گزارش کامل کارآموزی رشته صنایع غذایی روغن کشی دانه های روغنی


بررسی تفاوت بلوغ عاطفی در بین دانشجویان خانم مجرد و متأهل

بررسی تفاوت بلوغ عاطفی در بین دانشجویان خانم مجرد و متأهل

پژوهش حاضر بررسی تفاوت بلوغ عاطفی در میان خانم های مجرد و متأهل در مقطع کارشناسی دانشگاه سیستان وبلوچستان است.

جامعه این پژوهش که نمونه ما از آن انتخاب شده کل دانشجویان خانم دانشگاه سیستان و بلوچستان است. نمونه این پژوهش شامل 160 نفر می باشد که 80 نفر مجرد و 80 نفر متأهل می باشد که به روش تصادفی انتخاب شده است. پژوهش حاضر به این سئوال محقق پاسخ می دهد که آیا بین دانشجویان خانم مجرد یا متأهل از نظر بلوغ عاطفی تفاوت معناداری وجود دارد یا نه؟

ابراز تحقیق پرسشنامه مقیاس بلوغ عاطفی از بهارگاوا می باشد که مشتمل بر 48 سؤال است بعد از اجرای پرسشنامه و تجزیه و تحلیل اطلاعات گردآوری شده با استفاده از آمار توصیفی شامل محاسبه جداول فراوانی و نمودارها می باشد و آمار استنباطی که شامل آزمون خی 2 می­باشد پژوهش به صورت زیر بدست آمد:

«در بین دانشجویان خانم مجرد و متأهل دانشگاه سیستان و بلوچستان تفاوتی از نظر بلوغ عاطفی وجود ندارد و تفاوت بی معنی است»



خرید و دانلود بررسی تفاوت بلوغ عاطفی در بین دانشجویان خانم مجرد و متأهل