امور پشتیبانی
نمونه ............................. مطابق جدول زیر دریافت شده است لطفا دستور آزمایش آنها را صادر فرمایید ٠
پیمانکاران ارائه خدمات به شرح جدول زیر جهت ..................................... معرفی میگردند ، لطفا دستورفرمائید نسبت به تعیین
اولویت فنی هریک اقدام گردد ٠
اداره بازرگانی
دبیرکمیسیون فنی
خواهشمند است نسبت به تشکیل کمیسیون فنی وارزیابی نمونه محصولات / وضعیت پیمانکاران فرعی اقدام نمایید ٠
امورپشتیبانی
10 ص
استاندارد میوه ها و سبزیها - زردآلو – نگهداری درسردخانه(از مرحله برداشت تا نگهداری نخستین بار در سال 1356 تهیه شد.این استاندارد براساس پیشنهادهای رسیده و بررسی وتأیید کمیسیون های مربوط برای اولین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت ودرسیصد و هفتاد وپنجمین جلسه کمیته ملی استاندارد خوراک وفرآورده های کشاورزی مورخ 19/09/81تصویب شد.اینک این استانداردبه استنادبندیک ماده 3قانون اصلاح قوانین ومقررات مؤسسه استانداردوتحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه 1371به عنوان استانداردملی ایران منتشرمی شود.
برای حفظ همگامی وهماهنگی باتحولات وپیشرفتهای ملی وجهانی درزمینه صنایع ،علوم وخدمات،استانداردهای ملی ایران درمواقع لزوم تجدیدنظرخواهدشدوهرگونه پیشنهادی که برای اصلاح وتکمیل این استانداردارائه شوددرتجدیدنظربعدی موردتوجه قرارخواهدگرفت.بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ملی ایران بایدهمواره ازآخرین تجدیدنظرآنهااستفاده کرد.
درتهیه وتجدیدنظراین استانداردسعی شده است که ضمن توجه به شرایط موجودونیازهای جامعه،درحدامکان بین این استانداردواستانداردهای بین المللی واستانداردملی کشورهای صنعتی وپیشرفته هماهنگی ایجادشود.
منابع ومآخذی که برای تهیه این استانداردبه کاررفته به شرح زیراست:
1- استاندارد ملی ایران 2016 ” زردآلو – نگهداری در سردخانه”
2- ISO: 2826 – 1974 Apricots –Guide to cold storage
3- شاهدی،محمد.کدیور،مهدی.(ترجمه).اصول تبدیل ونگهداری میوه هاوسبزیها
پیش گفتار.......................................................................................
مقدمه .............................................................................................
1- هدف ودامنه کاربرد........................................................................
2- مراجع الزامی ...............................................................................
3- اصطلاحات وتعاریف.....................................................................
4- شرایط برداشت محصول...............................................................
5- سردکردن پس ازبرداشت..............................................................
6- ترابری.........................................................................................
7- سورت وبسته بندی میوه زردآلو...................................................
8- نگهداری درسردخانه.....................................................................
9- عملیات پس ازخاتمه نگهداری درسردخانه.....................................
10- ضدعفونی اتاقهای سردخانه ووسایل بسته بندی...........................
تـــــــــــــــــــوجـــــــــــــــه
فیـــــــــــــــلم اموزشی کار با توتــــــــال استیشن لایکا 407 , 702 , 805 , 705
بهترین اموزش نقشه برداری با توتال لایکا 407 , 702 , 805 , 705 برای کسانی که میخواهند به اسانی وارد حرفه نقشه برداری شوند
پیشنهاد میشود پکیج را خریداری و یکبار امتحان کنید فروشگاه سیویل سل ضمانت میکند تمامی حرفه نقشه برداری را در این پکیج اموزش دهد
این اموزش دارای 11 فایل مجزا می باشد
که بعضی سایت های سودجو اقدام به فروش تقلبی این پکیج نموده اند
اموزش ویدیویی توتال استیشن لایکا به صورت کامل و کیفیت عالی در دو قسمت که از تراز کردن دوربین تا اخر
شبیه ساز بسیار جالب دوربین نقشه برداری روی کامپیوتر ( ویندوز ) دقیقا مانند دوربین واقعی با تمامی امکانات جهت یادگیری و تسلط بالا (تمامی اموزش ها به صورت تیوری می باشد ولی با این شبیه ساز دقیقا شما به صورت مجازی با دوربین کار میکنید و حرفه ای می شوید )
اموزش کامل دوربین لایکا 407 ، 702 , 805 , 705
اموزش تصویری و کامل توتال استیشن لایکا به صورت تصویری و کلیه منوها و تنطیمات اولیه
اموزش تمامی مراحل نقشه برداری به صورت حرفه ای
اموزش رفرنس لاین به صورت کامل و فایل مجزا
اموزش پیاده کردن نقاط به صورت کامل و فایل مجزا
با این اموزش وارد حرفه نقشه برداری شوید
پر فروش ترین و کامل ترین پکیج اموزش نقشه برداری با توتال استیشن با نازلترین قیمت
با این اموزش مستقیما وارد بازار کار نقشه برداری با توتال استیشن شوید
با خیال راحت خرید کنید و در صورت بروز هر مشکل با قسمت تماس با ما
یا شماره تلفن پشتیبانی 24 ساعته فروشگاه در بالای تمام صفحات ساینت تماس بگیرید
www.civilsell.com
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:56
فهرست و توضیحات:
فصل اول: گاو شیری......................
نحوه و ارزیابی گاو شیری................
وضع و خصوصیات پستان....................
چگونگی تبدیل رکورد شیر 3 بار دوش در روز به دوبار دوش.......................................
فصل دوم: ماشین های تهیه خوراک..........
ماشین های تهیه خوراک کاه خرد کن........
ماشین های خوراک ده خرد مخلوط کن های افقی
ماشین های خوراکده خرد و مخلوط کن های عمودی
آسیاب ها...............................
میکسرها................................
پلیترها................................
فصل سوم: تجهیزات انتقال خوراک دام......
نقاله مارپیچی..........................
نقاله های تسمه ای......................
نقاله های رنجیری.......................
نقاله های نیوماتیک(بادی)...............
فصل چهارم: تجهیزات توزیع آب............
مخزن آب................................
لوله های انتقال آب.....................
آبشخورها...............................
فصل پنجم: تجهیزات پاک کننده اصطبل......
تیغه پشت تراکتوری......................
تیغه جمع آوری خودکار...................
نقاله زنجیری...........................
جمع آوری فضولات مایع....................
فصل ششم: تجهیزات شیر دوشی..............
سالن شیر دوش...........................
شیر دوش سیار...........................
شیر دوش ثابت...........................
شیر سرد کم های پلیت کولرها.............
فصل هفتم: جایگاه و ساختمان گاو شیری....
جایگاه گاو شیری........................
طویله باز و انواع آنها.................
جایگاه مسقف جهت استراحت گاوها..........
محوطه باز یا محل تعلیف گاوها...........
مقدمه:
گاوهای شیری دارای موازین سنجیده و دقیقی است که تمام این فعالیت را از ابتدا تا انتها در بر می گیرد یک مدبر خوب و آگاه در هر واحد گاوداری باید از زیر و بم کاری کار خود از نظر پرورش و نگاهداری و تولید و اصلاح نژاد اطلاعاتی داشته و مسئولیت ها و وظایف را به خوبی درک کرده و بازدهی اقتصادی گاوها با توجه به سلامت و بهداشت آنها اهمیت داده و یا قدرت و دوراندیشی به موقع برای اداره بهتر گاوداری اتخاذ تصمیم نماید. در کشورهای پر تولید از لحاظ شیر و فرآورده هایی دامی و رعایت مدیریت صحیح در گاوداری شیری به مراتب مهم تر از خصوصیات بالقوه با ارزش تولید گاوهای تلقی می شود. بطوریکه یک کارشناس صاحب نظر دامپروری در کشور هلند معتقدند بروز برتری های نژادی هر گاو 25 درصد مربوط به خصایص ذاتی یا ژنتیکی است و 75 درصد در ارتباط با مدیریت گاوداری می باشد. عقیده کانادایی ها در این زمینه اندکی فرق داشته نقش خصوصیات ذاتی را در تولید گاوهای تحت پرورش 30 الی 40 درصد و نقش مدیریت گاوداری شیری را 60 تا 70 درصد می دانند.
در اینجا نقشه زمینشناسی 100000: 1 ایلام به همراه شیت گزارش کامل آن با کیفیت بسیار بالا برای دانلود قرار داده شده است. محصول حاوی دو شیت نقشه و گزارش زمینشناسی با فرمت JPg و PDF می باشد. تصویر پیشنمایش مربوط به شیت نقشه همین محصول می باشد.
* تقریباً نقشه زمینشناسی کلیه استانها، نواحی،شهرها و ... ایران( در مقیاسهای مختلف از 1:25000 تا 1:250000 به همراه گزارش آنها موجود میباشد. فرمت این محصولات PDF و JPg میباشد ولی به خواست کارفرما کارشناسان ما قابلیت DIGIT(رقومی کردن) آنها به صورت Shapefile به خواست کارفرما را نیز دارند. برای سفارش سایر نقشههای زمینشناسی میتوانید از طریق ایمیل envidesigngroup@gmail.com با ما مکاتبه کنید. در خواست شما توسط کارشناسان ما مورد بررسی قرار میگیرد و مراتب در اسرع وقت به اطلاع شما رسانده خواهد شد.