تحقیق در مورد قارچ

تحقیق در مورد قارچ

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه42

 

فهرست مطالب

  مقدمهمقدمه انواع سمها : صدفی ( پلوروتوس  PLEUROTUS) / دکمه ای مشکلات پرورش قارچ صدفی روش تولید بذر : ضدعفونی سالن کشت روشهای کشت: ویژگیهای سالن بسته بندی بیماری ها :  

قارچ جزگیاهان پست است.

H.O سازمان بهداشت جهانیA.O سازمان خواربارجهانی

املاح معدنی←آهن- کلسیم- فسفر- ویتامینها← تنظیم کننده فشار خون

آنزیم لیستین←تنظیم کلسترول خون

آنزیم تریپیس←دردمعده کم

کلم بروکلی ازقارچ مغذی تراست

بجای گوشت قرمزاز قارچ استفاده شود تا قند خون را پایین میاورد.

قارچ: 1- خوراکی 2- سمی 3- دارویی (عصاره قارچ←انتیروفرون←آنتی بیوتیک←پنی سیلین)

ماده رتین←خاصیت ضدسرطانی دارد.

پلوروتین همان رتین است

قارچ سمی←

قارچها می مورال- مرکب کوپرینوس کشنده نیستند مگراینکه با الکل استفاده شود کشنده است.

الف- سیستم عصبی راازبین میرود توهم زاهستند

آمانیت زرد وقرمز

آمانیتاموسکاریا باعث مرگ نمیشوند

ب- اختلال دردستگاه گوارش

آمانیت زرد و قرمز←باعث مرگ نمیشوند

ج- ازبین بردن سلولها←باعث مرگ

هورمون همولیتیک←گلبول قرمز

به جززرد وقرمزهرآمانیتی باعث مرگ میشود

ازقارچ سمی دوماده ترشح میشوند: فالاتوکسین- آماتوکسین

قارچ خوراکی←صدفی / دکمه ای/ چینی/(والواریا / شی تاکر(جنگلی)

مواد موجود درقارچ:1- پروتئین80% 2- ویتامین D,C,A,E,B 3- املاح معدنی

A , D, E← محلول در چربی

شکل شناسی (مرفولوژی)

انواع سمها : صدفی ( پلوروتوس  PLEUROTUS) / دکمه ای

الف- قارچ کش← بنومیل- مانب – زینب - سولفات می وکاپتان



خرید و دانلود تحقیق در مورد قارچ


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.