تحقیق در مورد تاثیر فتوسنتز در رشد گیاهان

تحقیق در مورد تاثیر فتوسنتز در رشد گیاهان

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه:25

 

  

 فهرست مطالب

 

 

 

دید کلی 3

 

فتوسنتز 4

 

رنگدانه‌های فتوسنتزی 5

 

مکانیزم جذب نور در گیرنده‌های نوری 5

 

واکنشهای نوری فتوسنتز 6

 

واکنشهای تاریکی فتوسنتز 7

 

چشم انداز 7

 

شناخت محیط رشد:فتوسنتز 7

 

فتوسنتز تنفس و تنفس نوری در گیاهان عالی 8

 

واکنش های نوری (فتوشیمیاییی) 9

 

واکنشهای تاریکی 10

 

سیستمهای فتوسنتز C3 و C4 10

 

تنفس 12

 

تنفس نوری 13

 

عوامل محیطی مؤثر در رشد و نمو گیاهان باغبانی 14

 

دما : 15

 

نیاز سرمایی (Chilling requirement): 16

 

اثر عرض جغرافیایی در دمای محل : 16

 

اثر ارتفاع در دما : 17

 

تنش دمای زیاد : 18

 

درجه – روز رشد(Growth Degree days(GDD) : 18

 

نور : 19

 

کیفیت نور : 19

 

مدت نور : 20

 

شدت نور : 21

 

خاک : 22

 

آب : 22

 

هوا : 23

 

منابع : 24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نقش فتوسنتزدر رشد گیاهان

 

فتوسنتز (photosynthesis) از نظر لغوی به معنای تولید با استفاده از نور خورشید است. فتوسنتز شامل دو دسته واکنش است که هردو در کلروپلاستها صورت می‌گیرند. طی فتوسنتز انرژی و آب و اکسیژن تولید می‌شود.

دید کلی

زندگی در روی کره زمین به انرژی حاصل از خورشید وابسته است. فتوسنتز تنها فرایند مهم بیولوژیکی است که می‌تواند از این انرژی استفاده کند. علاوه بر این بخش عمده‌ای از منابع انرژی در این سیاره ناشی از فعالیتهای فتوسنتزی انجام شده در این زمان یا در زمانهای گذشته می‌باشد. فعال‌ترین بافت فتوسنتزی گیاهان عالی مزوفیل برگ است. سلولهای مزوفیل دارای تعداد زیادی کلروپلاست هستند که حاوی رنگدانه‌های سبز ویژه‌ای به نام کلروفیل برای جذب نور می‌باشند.

 

در فتوسنتز انرژی خورشیدی برای اکسیداسیون آب ، آزاد کردن اکسیژن و نیز احیا کردن دی‌اکسید کربن به ترکیبات آلی و در نهایت قند بکار می‌رود. این مجموعه از کارها را واکنشهای نوری فتوسنتز می‌نامند. محصولات نهایی واکنشهای نوری برای ساخت مواد قندی مورد استفاده قرار می‌گیرد که به مرحله ساخت قندهاواکنشهای تاریکی فتوسنتز گفته می‌شود. محل انجام واکنشهای نوری و تاریکی در داخل کلروپلاست متفاوت است.

 

 

 

 

فتوسنتز

فرایندی که گیاهان سبز به وسیله آن قادرند انرژی تابشی خورشید را دریافت کنند و از آن در تولید قند ها استفاده کنند بی نهایت پیچیده است تا بحا ل این فرآ یند بصورت آزمایشگاهی تکرار نشده است . شیمی فتوسنتز را میتوان در فرایندی خلاصه کرد که در طی آن آب به گاز کربنیک تزکیب می شود و هیدراتهای کربن را تولید می کند. این فرآیند در حضور کلروفیل که رنگدانه ای سبز رنگ در برگ گیاهان است انجام می گیرد و برای پیشبرد واکنش های فتوسنتز به انرژی نورانی نیاز دارد. مراحلی که طی آنها ،گیاه انرژی نورانی را دریافت می کند واکنش های روشنایی یا واکنش های نوری فتوسنتز شناخته می شود و مراحلی که احیای گاز کربنیک و تشکیل قند ها را در بر می گیرد مربوط به واکنش های تاریکی می باشد. زیرا این واکنش ها بعد از اینکه انرژی نورانی توسط شبکه مولکولی دریافت کننده ی نور، گرفته شده و در ترکیبات شیمیایی خاصی ذخیره شد، در تاریکی انجام می گیرند.

 



خرید و دانلود تحقیق در مورد تاثیر فتوسنتز در رشد گیاهان


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.