رعایت اصول بهداشت در واحدهای تولید مواد غذایی

رعایت اصول بهداشت در واحدهای تولید مواد غذایی

رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائیمقدمههدف و دامنه کاربردنکات بهداشتی در مرا حل کاشت , داشت و برداشت .واحد تولیدی مواد غذائی :طرح و امکانات واحد تو لید مواد غذا یی : ضرورت های بهداشتیضرورت های بهداشتی و سلامت فردی کارکنانضرورتهای بهداشتی در تولیدویژگیهای فرآورده نهاییپیشگفتار استاندارد رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی که نخستین بار در 1356 تهیه گرد ید بر اساس پیشنهادهای رسیده و بررسی و تائید کمیسیون فنی بهداشت مواد غذائی برای اولین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت و در پنجاه و نهمین جلسه کمیته ملی استاندارد فرآورده های کشاورزی و غذائی مورخ 25/3 / 66 تصویب شد ، اینک به استناد ماده 1 قانون مواد الحاقی به قانون تاسیس مؤمسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذر ماه سال 1349 به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می گردد. برای حفظ همگامی و هماهنگی با پیشرفتهای ملی و جهانی در زمینه صنایع و علوم ، استانداردهای ایران درمواقع لزوم مورد تجدید نظر قرار خواهد گرفت , و هر گونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استاندارد برسد مورد تجدید نظر بعدی مورد توجه واقع خواهد شد . بنابراین برای مراجعه به استاندار دهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدید نظر آنها استفاده کرد . در تهیه و تجدید نظر این استاندارد سعی شده است که ضمن توجه به شرایط موجود و نیازهای جامعه حتی المقدور بین این استاندارد و استاندارد کشورهای صنعتی و پیشرفته هماهنگی ایجاد شود . لذا با بررسی امکانات و مهارتهای موجود و اجرای آزمایشهای لازم این استاندارد با استفاده از منابع زیر تهیه گرد یده است ...45 صفحه<پاورپوینت>

خرید و دانلود رعایت اصول بهداشت در واحدهای تولید مواد غذایی


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.