فهرست مطالب
مقدمهآشنایی با محصول انگورارزش غذاییارقام انگورآمار سطح زیر کشت و میزان تولید انگور در استان و کشورآیین کار نگهداری انگور در سردخانهاصول نگهداری انگوروسایل و مواد لازمبرداشت، درجه بندی و بسته بندیاحداث سردخانهطرز عمل در سردخانهسرد کردن اولیهچیدن ظروف در محل اصلیدمارطوبت نسبیگردش هوابررسی وضع انگورها در طول مدت نگهداریتمیز کردن انگور قبل از عرضهجلوگیری از فعالیت قارچ هااولین فومیگاسیون کوتاه مدتفومیگاسیون های کوتاه مدت بعدیمحاسبه دزفومیگاسیون مستمر در تمام طول مدت نگهداری انگورشرایط مناسبترین انگور برای بسته بندی در سردخانهبررسی اقتصادی طرح بسته بندی و نگهداری انگورمحاسبه هزینه بسته بندی هر جعبه انگور به روش سولفورپدهزینه احداث یک واحد سردخانههزینه تولید یک هکتار انگور به سیستم داربستیجداول سودآوری طرحتعداد صفحات طرح: 28