این محصول در قالب ورد و قابل ویرایش در 47 صفحه می باشد.
چکیده
در این مقاله روش های مختلفی ازجمله کاربرد مواد لخته زن ، تبخیر، تقطیر ،مواد رنگبر ،جهت تصفیه سپاب مورد بررسی قرارگرفته هم چنین جهت کاهش کف در تقطیر گلیسیرین روش جدید به کار گرفته شده است.
در این روش سپاب شامل کلیسرول ، ابتداPH آن با افزون هیدروکسید کلسیم به حد متوسط 10-8 می رسد. سپس تحت فشار 5-2 اتمسفر و دمای C150-130 در ظرف تحت فشار قرار می گیرد وعمل تبخیر تحت فشار انجام می شود. پس از آن محلول نسبتاً غلیظ شده تحت خلأ کامل تغلیظ می گردد.
درمقایسه با مواردی که تبخیر در مرحله تحت فشار اتمسفر انجام می گیرد . مقدار کف ایجاد شده در تبخیر وتقطیر تحت خلأ به میزان زیادی کاهش می یابد . برتری این روش در عدم استفاده از مواد ضد کف ،سر کاهش میزان کف است.
فهرست مطالب
عنوان........................................ صفحه
فصل اول :
بازیافت......................................
تصفیه اولیه .................................
استفاده از زرین های تبادل نوین ..............
استخراج .....................................
تغلیظ .......................................
تقطیر .......................................
جاذب ها .....................................
فصل دوم آزمایشات مربوط بازیافت وخالص سازی گلیسرول....
تصفیه شیمیایی اولیه..........................
صاف کردن فیزیکی .............................
خنثی نمودن قلیا .............................
اثر با لبخند زن ها ..........................
افزودن لخته زن FeCl3 ..........................
جدا سازی رسوب درمرحله اول ...................
افزون لخته زن . آلومینوم سولفات..............
قلیایی کردن محلول ...........................
تغلیظ .........................................
تغلیظ درفشار اتمسفر .........................
تغلیظ در خلا..................................
تقطیر گلیسرول ...............................
اثر باکربن اکتیو.............................
بررسی مشکلات روش وانجام تغییرات ..............
فصل سوم
3-1)مقایسه کیفیت گلیسرول .....................
3-2) روش های انجام آزمون های جدول ............
3-2-1) عددصابونی .............................
3-2-2) واکنش با سود o.in .......................
3-2-3) واکنش با نیترات نقره ..................
فصل چهارم :آزمایش های روی پساب
2-1) سنجش گلیسرول ............................
2-1-1) روش کار سنجش گلیسرول ..................
2-2 ) سنجش میزان na?? در پساب با استفاده از روش مور
2-2-1) روش انجام آزمایش ......................
2-3) اندازه گیری قلیادر سپاب .................
2-4) اندازه گیری رطوبت در گلسرول (روش کارل نیشه )