پاورپوینت صنایع غذایی : اینولین و اثرآن بر روی خواص ماست کم چرب

پاورپوینت صنایع غذایی : اینولین و اثرآن به عنوان جایگزین چربی بر روی خواص حسی و بافتی ماست کم چرب

24 صفحه اسلاید

فهرست :

مقدمه مروری بر مطالعات پیشینساختار شیمیایی اینولینتولید صنعتیخواص تغذیه ایکاربرد در صنعت غذاخواص عملکردی ویسکوزیتهاثرات شیمیاییاحساس دهانی خامه ایخواص حسینتایجپیشنهاداتمنابع  
مقدمه
مصرف کنندگان امروز معیارهای بالایی برای غذایی که مصرف می کنند در نظرمی گیرند.
به دنبال محصولاتی هستند که هم از لحاظ طعم وهم از لحاظ تغذیه ارزش بالایی داشته باشند.
مصرف مواد غذایی کم چرب از جمله محصولات لبنی (رابطه بین چربی و انواع بیماری ها و اضافه وزن ) رو به گسترش است.
امروزه جایگزین های چربی برای رفع برخی از نواقص بافتی و حسی ناشی از کاهش چربی مورد استفاده قرار می گیرند.
اینولین یکی از جانشین های چربی( بر پایه کربوهیدرات)است که علاوه بر نقش تکنولوژیکی به دلیل خواص تغذیه ای بالا مورد توجه است.


خرید و دانلود پاورپوینت صنایع غذایی : اینولین و اثرآن  بر روی خواص  ماست کم چرب


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.