پایان نامه تامین مالی و سرمایه

پایان نامه تامین مالی و سرمایه

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب* فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحه:153

فهرست

کلیات تحقیق

 

اهمیت موضوع تحقیق

چارچوب نظری تحقیق

مدل تحلیلی تحقیق

قلمرو تحقیق

فرضیه های تحقیق :

اندازه شرکت :

ادبیات و پیشینه تحقیق

نظریه سود خالص

مفروضات مدل مودیلیانی ومیلر

نظریه مودیلیانی ومیلر بدون در نظر گرفتن مالیات

نظ

ریسک ورشکستگی

 

ریسک تورم

 

تطبیق نوسان پذیری احتیاجات درمقابل منابع کوتاه مدت

 

قابلیت دسترسی به وجوه در بازارها

 

بررسی عوامل مؤثر برساختار مالی شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

 

روش تحقیق

 

اهداف تحقیق

 

فرضیات تحقیق

 

مدل تحلیلی تحقیق

 

نحوه محاسبه متغیرهای تحقیق

 

سود آوری

 

نسبت دارایی های ثابت مشهود

 

تحلیل رگرسیون :

 

آمار توصیفی

 

نتیجه گیری بررسی فرضیه های تحقیق

ریه مودیلیانی و میلر با در نظرگرفتن مالیات

محیطی که شرکت ها اکنون درآن فعالیت می کنند

محیطی است در حال رشد و بسیار رقابتی ؛ و شرکت ها برای ادامه حیات مجبور به رقابت با عوامل متعددی در سطح ملی و بین اللملی و بسط فعالیت های خود ازطریق سرمایه گذاریهای جدید می باشند ؛ شرکتها برای سرمایه گذاری احتیاج به منابع مالی دارند . اما منابع سرمایه و استفاده از آنها باید به خوبی تعیین شود تاشرکت بتواند سود آور باشد و این وظیفه یک مدیر مالی است که منابع تأمین مالی و نحوه استفاده از آنها را تعیین کند .

در نظریات نوین مالی وظایف یک مدیر مالی در یک واحد بازرگانی تصمیمات مربوط به سرمایه گذاری ، تصمیمات تامین مالی و تصمیمات تقسیم سود می باشد . هدف مدیرت مالی از اتخاذ چنین تصمیماتی حداکثر کردن ارزش شرکت می باشد . بنابراین یک شرکت در راستای به حداکثر رساندن ارزش شرکت باید تعیین کند که در کجاها باید سرمایه گذاری انجام دهد ؟ یعنی دارایی موجود در قسمت راست ترازنامه با چه ترکیبی آورده شود و این دارایی ها از چه منابع تأمین مالی شود ؟

آیا از طریق استفاده بدهی و ایجاد اهرم ، شرکت تأمین مالی کند یا از آورده سهامداران تأمین مالی کند ؟ یک مدیر مالی باید همیشه مواظب باشد ، که روش های تأمین مالی با نوع سرمایه گذاری شرکت سازگار باشد ، همچنین از اهرم درحد معقول آن استفاده کند، تا به صورتی باشد که هم ارزش شرکت حداکثر گردد و هم اینکه هزینه های ورشکستگی زیادی برای شرکت تحمیل نشود . یعنی شرکت یک ریسک مالی معقولی را به واسطه استفاده از بدهی تحمل نماید .

عوامل مؤثر بر ساختار مالی شرکت ها به دو دسته کلی عوامل درونی و بیرونی تقسیم     می شود. عوامل درونی فاکتور هایی هستند که از عملیات شرکت و از درون شرکت ناشی می شوند و در واقع ناشی از فعالیت و ویژگی های عملیاتی است که از درون خود شرکت نشأت می گیرد . برخی از این عوامل را می توان به شرح زیر نام برد :

نوع صنعت، اندازه شرکت ، ریسک تجاری ، اهرم عملیاتی ، فرصت های رشد ، ساختار دارایی ها، سود آوری ، معافیت های مالیاتی غیر بدهی و...

عوامل بیرونی عواملی هستند که از بیرون موسسه یا شرکت پدید می آیند و در واقع برخاسته از ماهیت و ویژگی های محیط شرکت یا موسسه است برخی از این عوامل را می توان به شرح زیر نام برد:

 

 



خرید و دانلود پایان نامه تامین مالی و سرمایه


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.