پاورپوینت صنایع غذایی : استفاده از صمغ ها در جلوگیری از دو فاز شدن دوغ
25 صفحه اسلاید
برخی عناوین :
مقدمه:
دوغ یکی ازنوشیدنی های سنتی ایرانیان است که جزو فراورده های تخمیری به حساب می آید.ایران با تولید سالانه 120000تن دوغ یکی از بزرگترین تولید کنندگان و مصرف کنندگان دوغ در جهان است.یکی از مشکلات عمده فیزیکی این نوع دوغ های صنعتی وخانگی دو فاز شدن آنهاست.در این فراورده به دلیل pH پایین پروتئین هابه نقطه ایزوالکتریک خود نزدیک میشوند ودرنتیجه شروع به تجمع و رسوب میکنند.اثرافزودن صمغ ها به صورت ترکیبات دوتایینتیجه گیری