ارائه : رنگهای مورد استفاده در صنعت غذا برای رشته صنایع غذایی

ارائه : رنگهای مورد استفاده در صنعت غذا برای رشته صنایع غذایی ، با فرمت ورد 9 صفحه

 

منشاء تولید انواع رنگها

1- پیگمان های معدنی                 Inorganic colors

2- مواد رنگ کننده مصنوعی       Synthetic colors

3- رنگهای طبیعی                     Natural colors

بعضی از رنگهای مصنوعی و کاربرد آنها

مهمترین رنگ طبیعی :

کاروتنوئید Carotenoids      

وظایف مهم کاروتنوئیدها در بدن

ارتباط رنگ کاروتنوئیدها با پیوندهای شیمیایی در آنها

کاروتن

لیکوپن  

زعفران

بیکسین  

یاسمن

کلروفیل ها                                  

کوشینل(قرمزدانه)                          

چغندر قرمز              

کارامل  

آنتوسیانین ها                          

زردچوبه

گلرنگ

روناس

 



خرید و دانلود ارائه : رنگهای مورد استفاده در صنعت غذا برای رشته صنایع غذایی


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.