ارائه : رنگهای مورد استفاده در صنعت غذا برای رشته صنایع غذایی ، با فرمت ورد 9 صفحه
منشاء تولید انواع رنگها
1- پیگمان های معدنی Inorganic colors
2- مواد رنگ کننده مصنوعی Synthetic colors
3- رنگهای طبیعی Natural colors
بعضی از رنگهای مصنوعی و کاربرد آنها
مهمترین رنگ طبیعی :
کاروتنوئید Carotenoids
وظایف مهم کاروتنوئیدها در بدن
ارتباط رنگ کاروتنوئیدها با پیوندهای شیمیایی در آنها
کاروتن
لیکوپن
زعفران
بیکسین
یاسمن
کلروفیل ها
کوشینل(قرمزدانه)
چغندر قرمز
کارامل
آنتوسیانین ها
زردچوبه
گلرنگ
روناس