نویسندگان: سیدمهدی جعفری ، افشین وحید ، حمید قولی
خلاصه مقاله:
دراین تحقیق با توجه به اهمیت بهینه سازی در واحدهای صنعتی غذایی و تکنولوژی پس از برداشت، یک خشک کن چرخشی با سیکل بسته طراحی و ساخته شده است. در طراحی این خشک کن ابتدا تمام محاسبات مربوط بهموازنه جرم و انرژی ،انتقال حرارت زمان وقفه، ابعاد خشک کن و توان مورد نیاز آن به شکل کلی صورت گرفته است. در مرحله ی بعدی یک سیکل بسته برای این خشک کن ایجاد گردید، که به همین دلیل برج جذب رطوبت و سیستم کنترل رطوبت، دما ، سرعت چرخش استوانه و سرعت جریان هوا در راستای استفاده مجدد از هوای مصرفی وبهینه سازی در مصرف انرژی، طراحی شده است.این خشک کن برای گیاهان دارویی ،محصولات دانه ای و بسیاری از محصولات غذایی مختلف قابل استفاده خواهد بود
کلمات کلیدی: خشک کن چرخشی، طراحی وساخت، سیکل بسته، کنترل رطوبت و دما، بهینه سازی