تحقیق کنترل سرمایی مرکبات

تحقیق کنترل سرمایی مرکبات

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)


تعداد صفحه:38

فهرست:

کنترل سرمایی مرکبات

سرمازدگی تشعشعی:

سرمازدگی

سرمازدگی سفید

سرمازدگی سیاه

اعلام سرمازدگی:

 این سرمازدگی اغلب با آسمان صاف تشخیص داده می‌شود، )رطوبت پایین و باد کم.( سرما از سطح زمین به بالا حرکت می‌کند.

 

Advection  :

 این زمانی اتفاق می‌افتد که یک توده هوای سرد و وسیع از قطب جنوب روی منطقه حرکت می‌کند. این نوع سرمازدگی زیاد رایج نیست. سرما پایین می‌آید و سرما اغلب روی قسمت‌های هوایی گیاه دیده می‌شود. زمانی که سرمازدگی تشعشعی روی می‌د‌هد، به دو فرم دیده می‌شود:

: زمانی که شبنم قبل از صفر درجه تشکیل می‌شود و زمانی که دما به صفر درجه‌ می‌رسد، کریستال‌های یخ تشکیل می‌شود. از این رو سرمازدگی سفید نام دارد. فرم دیگر سرمازدگی:: گسترش می‌یابد زمانی که دمای تشکیل شبنم زیر صفر درجه است. سرمازدگی بدون هیچ یک از علائم قابل رویت یخ سفید روی می‌دهد.

 

 

یک ابزار مفید برای آگاهی از احتمال سرمازدگی، اندازه‌گیری نقطه شبنم است. نقطه شبنم به وسیله کاستن دمای حباب تر (هوای اشباع) از حباب خشک (هوای خشک) محاسبه می‌شود. عدد بدست آمده با یک چارت مخصوص نظیر می‌شود و نقطه شبنم محاسبه می‌شود. تجربیات نشان داده‌اند که اگر نقطه شبنم از 5/5 سانتی گراد در 4 بعدازظهر تجاوز کند، سپس احتمال سرمازدگی پایین است. اگر نقطه شبنم زیر  2/2 سانتی گراد در عصر باشد و موقعیت باد آرام و آسمان صاف باشد. پس احتمال سرمازدگی بالاست. نقطه شبنم اغلب در تلویزیون و رادیو بیان می‌شود.

دماهای بحرانی برای آسیب سرما در جدول زیر نمایش داده شده است.



خرید و دانلود تحقیق کنترل سرمایی مرکبات


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.