پاورپوینت تاثیر غنی سازى با کلسیم روى خواص حسى , فیزیکى و رئولوژیکى ماست ، برای رشته صنایع غذایی
35 صفحه اسلاید ، با بک گراند گاوی
غنی سازی چیست؟
افزودن یک یا چند ماده مغذی به غذا جهت پیشگیری از کمبود.
هدف از غنی سازی لبنیات:
باز گرداندن مواد مغذی کاهش یافته حین تولید و فرآوری تولید مواد غذایی همسان رفع کمبود در جمعیت های دچار کمبود و یا مبتلا به بیماری های تغذیه ای برای افراد با نیازخاص تغذیه ایروش کار :
ویژگی های رئولوژیکی:
نتیجه گیری کلّی:
و عناوین دیگر ، در مجموع پاورپوینت کامل و قشنگی است