فهرست مطالب
Table of Contents
فصل اول :کلیات شیرین سازی
1- 1-مقدمه. 2
1-2-کیفیت گاز شیرین استاندارد. 2
1-3-انواع روشهای تصفیه گاز. 3
1-4-جذب در فاز مایع: 5
1-6 فاکتورهای اقتصادی در تصفیه گاز. 8
فصل دوم : آلکانول آمین ها
2-1-مقدمه. 10
2-2- شیمی فرایند. 18
2-3 شرح کلی فرایند آمین.. 19
2-4 وظایف دستگاهها در پالایشگاه گاز. 23
2-5 فرایندهای جدید آمین.. 29
2-6 فرایند سولفینول (Sulfinol) 29
2-7 فرایند SNPA-DEA.. 32
2-8 فرایند Diglaycolamine. 34
2-9 مقایسه آلکانول آمینها 37
2-10 کاربردهای جذب انتخابی.. 40
2-11 مشکلات عملیاتی واحدهای آمین.. 41
فصل سوم : شیرین سازی بوسیله بسترهای جامد
3-1 مقدمه. 56
3-2 فرایندIron Oxide (Sponge) 56
3-3 غربال مولکولی (Molecular Sieves) 58
3-4 استفاده از غربالهای مولکولی برای شیرین سازی.. 59
3-5 فرایند EFCO.. 64
3-6 فرایند Lo-cat 72
فصل چهارم : روشهای جذب فیزیکی
4-1- مقدمه. 78
4-2 -فرایند شیرین سازی از طریق جذب فیزیکی گازهای اسیدی.. 78
4-3 فرایند Water Absorption. 80
4-4 فرایند Fluor Solvent 82
4-5 فرایندSelexol 86
4-6 فرایند Purisol 88
4-7 فرایند Rectisol 90
4-8 فرایند Estasolvan. 91
فصل پنجم : فرایند های کربنات
5-1 مقدمه. 94
5-2 فرایند Split-stream... 97
5-3 فرایند Two-Stage. 98
5-4 فرایند Catacarb. 99
5-5 فرایند Benfiled. 99
5-6 فرایند DEA- Hot Carbonate. 100
5-7 فرایندهای Giammarco- Vetrocoke. 100
5-8 فرایند Seaboard. 105
5-9- فرایند Vacuum Carbonate. 105
5-10- فرایند Tripotassium Phosphate. 106
5-11 فرایند Sodium Phenolate. 107
5-12 فرایند Alkazid. 107
مراجع: 109
دریافت فایل